טוענת את הנתונים מהשרת
מקלידים פעם אחת בכל מכשיר, והמכשיר זוכר.
צריך להעלות פעם אחת את הנתונים האמיתיים. אחרי זה הכל מסתנכרן לבד.
יש נתונים בשרת, ויש נתונים אחרים במכשיר הזה. תבחרי מה לשמור.
אם תבחרי בשרת, מה שבמכשיר הזה יוחלף ולא יהיה אפשר להחזיר אותו. אם תבחרי במכשיר, הגרסה שבשרת נשמרת בהיסטוריה ואפשר לחזור אליה.